Cookie- og persondatapolitik

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger og cookies beskriver, hvorledes Sexnetto.dk (”Sexnetto”, ”os”, ”vores”, ”vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig. 

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Sexnetto.dk’s hjemmeside, www.sexnetto.dk (”hjemmesiden”).

1.3 Sexnetto.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Sexnetto kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen

2.1 Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilke sider du besøger på hjemmesiden og din IP-adresse. Læs mere om cookies i afsnit 4.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, forbedre konverteringen, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til fortrydelse af køb og reklamation. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om din e-mailadresse og evt. navn.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig via e-mail.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

2.4 Når du opretter en kundekonto på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.

2.4.1 Formålet er at registrere en kundekonto til dig i vores system, hvor du kan se og rette dine personlige oplysninger samt får adgang til at indse dine ordrer, kreditnotaer og rabatkuponer.

2.4.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

2.5 Når du sender en besked igennem vores kontaktformular på hjemmesiden eller sender en e-mail direkte til vores kundeservice, indsamler vi din e-mailadresse og evt. ordrenummer samt de oplysninger, du afgiver i din besked.

2.5.1 Formålet er at kunne besvare din henvendelse.

2.5.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

 

3. Modtagere af personoplysninger

3.1 Oplysninger om dit navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mailadresse til Trustpilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på Trustpilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse, bliver Trustpilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.3 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC og MailChimp, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45.

3.3.1 Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

3.3.2 Kopi af The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimps certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG

 

4. Cookies

4.1 Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, og som gemmes på din computer eller anden enhed. Vi sætter cookies, når du besøger hjemmesiden, for at optimere hjemmesidens funktionalitet samt din brugeroplevelse, for at indsamle statistiske oplysninger og for at vise dig relevant information.

4.2 Når du besøger hjemmesiden for første gang, beder vi dig om at afgive samtykke til, at vi må sætte cookies på din enhed. Hvis du ikke samtykker hertil, sætter vi ingen cookies bortset fra dem, der er absolut nødvendige for at bruge hjemmesiden. Har du afgivet samtykke, kan du til enhver tid trække det tilbage, jf. pkt. 4.6 og 4.7.

4.3 Vi bruger følgende cookies på hjemmesiden (listen vil løbende blive opdateret):

4.3.1 Absolut nødvendige cookies, der er uundværlige for siden basale funktioner såsom at huske, hvad du har lagt i indkøbskurven. Det er kun os, der har adgang til disse oplysninger.

4.3.1.1 

4.3.2 Statistik-cookies, der hjælper os med at forstå, hvordan du bruger hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. Det er både os og Google Analytics, der har adgang til disse oplysninger.

4.3.2.1 Google Cookie sporing

Google Cookie på sexnetto

tracking cookie sexnetto

4.3.3 Marketing-cookies, der bruges til at spore besøgende på tværs af websites for at vise annoncer, der er relevante og engagerende for dig. Det er udelukkende udbyderne selv, der har adgang til disse oplysninger.

4.3.3.1 

Mcookie

marketing cookie sexnetto

4.4 Session-cookies bliver slettet, når du lukker browseren, mens vedvarende cookies slettes efter den under ”UDLØB” angivne tidsperiode.

4.5 Cookies bruges udelukkende til det formål, der er angivet for hver type.

4.6 Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org. Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

4.7 Ønsker du at trække dit samtykke til brugen af cookies tilbage, skal du blot klikke på følgende link, hvorefter alle cookies undtaget de absolut nødvendige slettes fra din enhed: https://www.sexnetto.dk/module/lgcookieslaw/disallow?token=635a08ae0edfa0b471f7e91ebbd9b83d

 

5. Dine rettigheder

5.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger, skal vi som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder.

5.2 Indsigtsretten

5.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

5.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til support@sexnetto.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

5.3 Retten til berigtigelse

5.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

5.3.2 Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med oprettelsen af din kundekonto, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til kontoen på hjemmesiden.

5.4 Retten til sletning

5.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang, som en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

5.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring 

5.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

5.6 Retten til dataportabilitet

5.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

5.7 Retten til indsigelse

5.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

5.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser, jf. pkt. 2.1 og 2.3.

5.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

5.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på support@sexnetto.dk. Se pkt. 4.7 vedr. tilbagekaldelse af samtykke til brug af cookies.

5.9 Retten til at klage

5.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

6. Sletning af persondata

6.1 Oplysninger indsamlet om din brug af hjemmesiden, jf. pkt. 2.1., slettes efter 14 dage. Se pkt. 4.4 vedr. sletning af cookies.

6.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb, du har gennemført på hjemmesiden, jf. pkt. 2.2, vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

6.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til udsendelse af nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne, eller når vi ikke længere skal bruge oplysningerne.

6.4 Oplysninger indsamlet i forbindelse med oprettelsen af din kundekonto, jf. pkt. 2.4, vil blive slettet, såfremt du ikke har foretaget et køb i 5 år (undtaget de oplysninger, vi har behov for eller er forpligtet til at opbevare i længere tid, jf. pkt. 6.2).

6.5 Oplysninger indsamlet igennem kontaktformularen eller via e-mail slettes efter 3 år.

 

7. Sikkerhed

7.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

7.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

8. Kontaktoplysninger

8.1 Sexnetto.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

8.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Cookie- og persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte:

Sexnetto.dk
Ellegårdvej 25 G – Erhvervsparken
6400 Sønderborg

Tlf.: +45 74 43 08 88 (åben kl. 10-17 på hverdage)
E-mail: support@sexnetto.dk

 

9. Ændringer i Cookie- og persondatapolitikken

9.1 Såfremt vi foretager ændringer i denne politik, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.

9.2 Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse.

 

10. Versioner

10.1 Dette er version 1 af Sexnetto.dk’s Cookie- og persondatapolitik, dateret den 24. maj 2018.